Zorg en ondersteuning met persoonlijke aandacht voorop

Echte zorg gaat niet over jouw beperking, stoornis of handicap – of die van je kind of partner. Zorg gaat over wat jij nodig hebt en dat bepaal je en beleef je samen – als cliënt, gezin en zorgverlener. Daarom spreken wij liever van zorgbeleving, want achter je zorgvraag zit jijzelf, met jouw beleving van onze zorg.

Met alle ruimte, respect en oog voor de cliënt en ouders/verzorgers, stappen wij in waar ondersteuning nodig is:
• individuele begeleiding kinderen en jongeren (incl. persoonlijke verzorging)
• individuele begeleiding (jong)volwassenen,
• gezinsbegeleiding
• begeleid (kamer)wonen
• zorg en ondersteuning senioren en hulpbehoevenden (dementie).

Vanaf oktober 2018 bieden wij kleinschalige zorg op onze eigen locatie aan de Badhuisstraat in Vlissingen: dagbesteding (licht en middelzwaar), individuele begeleiding en groepstraining/-begeleiding (zelfstandigheidstraining). Daarnaast bieden we kort verblijf (logeerweekenden) op meerdere locaties in Zeeland.

Bekijk ons aanbod voor de jeugd

Bekijk ons aanbod voor ouderen

Bekijk ons aanbod voor tijdelijk verblijf

Children Playing

Op dit moment werken wij hard aan onze nieuwe website. Wil je weten wat wij concreet voor je kunnen betekenen? Bel dan gewoon even! 06-57883975. En kom vooral nog eens terug naar onze website om meer te lezen over onze unieke aanpak, of de interviews met onze cliënten en mantelzorgers. Tenslotte gaat het om hun zorgbeleving!

 

individueel en flexibelAlles is bespreekbaar!Ieder traject vullen wij individueel in, met alle ruimte en aandacht voor speciale behoeften. (Bijna) alles is bespreekbaar en wij stellen ons heel flexibel op in werktijden, locatie en activiteiten. Het doel is dat onze cliënten zorg op maat krijgen, en hun ouders/verzorgers een adempauze; op de manier die voor hén werkt.

Zorgbeleving De Blauwe Vlinder biedt (naast kinderen, jong-volwassenen en gezinnen) ook ondersteuning en zorg aan senioren (dementie) en hun mantelzorgers. Ook hierbij reikt onze zorg verder dan de dagelijkse levensbehoeften, zodat mensen zelfstandig kunnen blijven leven in hun eigen vertrouwde omgeving. Onze dienstverlening omvat zorg op maat, assistentie bij activiteiten, persoonlijke begeleiding, verzorging en respijtzorg.

Wij zijn ISO gecertificeerd, werken met een klein en betrokken team: mensen die net als wijzelf een stapje verder willen zetten als het nodig is. Wil je meer weten? Bel voor een afspraak om elkaar beter te leren kennen!

 

Klein, betrokken teamAlvast even voorstellen

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is opgericht door Madhu en Patrick Brunner. Madhu heeft van jongs af aan de drive gehad iets te betekenen voor anderen. Door werkervaring en mantelzorg aan eigen familie heeft haar uitgesproken visie zich gevormd over hoe de zorg zou móeten zijn: op maat met persoonlijke aandacht voorop.

In 2014 heeft ze haar hart gevolgd en samen met haar man Patrick (voornamelijk actief achter de schermen en ICT) Zorgbeleving De Blauwe Vlinder opgericht. Zij verleent zelf zorg en heeft daarnaast een vast team van zorgverleners om zich heen verzameld, mensen met veel inlevingsvermogen en levenservaring die op dezelfde, respectvolle manier omgaan met zorgvragers en hun omgeving. Er wordt primair gewerkt met één-op-één-contacten, met alle ruimte en aandacht voor de zorgnemer. Naast de vraag naar ondersteuning en verzorging wordt ook de behoefte ingevuld aan aanvullende mantelzorg of respijtzorg: om familieleden te ontzorgen op een manier die voor hén prettig is.

Madhu’s oprechte boodschap: “Ik kom VANWEGE je zorgvraag – maar ik kom VOOR jou”.

Children

Contact

Je kunt ons bellen:
06-57883975

Wil je afspreken?
We komen graag bij je thuis kennismaken!

Ons correspondentieadres:
Westerzicht 444
4385 BP Vlissingen

info@zorgbelevingdeblauwevlinder.nl  
BTW-nummer: 149473278B01

AGB-Codes:

• WMO: 98104104 
• PGB : 41415996

  Zorgbeleving De Blauwe Vlinder BV is ingeschreven
bij de kamer van koophandel te Middelburg
onder nummer 74437801