Image

Wij willen warme zorg bieden, enthousiaste begeleiding en welzijn.

Madhu Brunner startte in 2014 Zorgbeleving de Blauwe Vlinder. Madhu: “Wij willen de zorg van binnenuit veranderen, waarbij er echt tijd en aandacht is voor de cliënt. In onze visie heeft iedereen recht op zorg en aandacht, van geboorte tot dood. Daarom willen wij ons inzetten voor cliënten in elke fase van het leven. Wij willen iedereen die zorg nodig heeft dat bieden: warme zorg, enthousiaste begeleiding en welzijn. Als team doen we onze uiterste best dat elke keer weer voor elkaar te krijgen.

Dat doen we door verder te kijken dan de zorgvraag. Wij denken niet vanuit problemen, maar vanuit mogelijkheden en beleving. Dat alles bespreekbaar is, vinden wij erg belangrijk. Het is jouw eigen huis waar jij helemaal jezelf mag zijn. Je hoeft je niet aan te passen, dat doen wij wel. We kijken écht naar jou en we willen er alles aan doen om je leven zo aangenaam mogelijk te houden. Je zorgvraag is een gegeven, maar niet onze motivatie. Ons doel is om van elk zorgmoment een zorgbeleving maken, waarvan je ook mag genieten.

Carla Boone over...

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is sinds 2018 ISO 9001- gecertificeerd. Dat is bijzonder voor zo’n kleinschalige organisatie, volgens kwaliteitsmanager in de zorg Carla Boone, eigenaar van Qarla transitiemanagement in de zorg. Carla: “Het zegt heel veel over de gedrevenheid van Madhu. Ze wil de beste zorg bieden en dat borgen in het proces. Ik heb haar mogen begeleiden bij het behalen van het ISO-certficaat en ik heb haar leren kennen als een fantastisch mens, kritisch op zichzelf maar een heel groot hart voor anderen.””

Als zelfstandig adviseur in de zorg komt Carla bij veel verschillende (thuis)zorgorganisaties over de vloer. Carla: “Daarom kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Blauwe Vlinder echt het verschil maakt. Ze blijft zoeken naar de ‘ja’, waar grotere organisaties ‘nee’ zeggen. Ook dat is geborgd in het hele proces: van de intake en de match die wordt gemaakt tussen cliënt en zorgverlener, tot de flexibiliteit in het zorgaanbod. Dat gaat door tot het tevredenheidsonderzoek onder cliënten en mantelzorgers: alles om de zorgbeleving te optimaliseren.”

Aanvragen zorg en vergoedingen

Onze zorg wordt in het ene geval vergoed vanuit WMO/WMO jeugdwet en in het andere uit PGB. Hoe en waar je zorg kunt aanvragen, en hoe je de vergoeding daarvan kunt regelen is lang niet altijd duidelijk. Bel ons gewoon! Merk je dat je steeds minder zelf kunt, of dat de zorg voor je eigen kind of partner soms best zwaar is? Zoek je 1:1 flexibele begeleiding voor een cliënt? We kijken graag samen hoe we ondersteuning in jouw situatie en met jouw behoeften het best kunnen invullen. Wij helpen je graag.


LEES MEER over het aanvragen van zorg

Certificeringen en initiatieven

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalige, Zeeuwse zorgonderneming die de lat heel hoog legt: voor onze dienstverlening en voor onze eigen organisatie. De kwaliteit voor persoonlijke verzorging en begeleiding zijn geborgd door een ISO 9001 certificering. We blijven ook continu innoveren. De hele zorg moet verbeteren, en daarin willen wij vooroplopen. Zo zijn we initiatiefnemer van UW WOONGEMAK, een thuissservice voor senioren en hulpbehoevenden, en we zijn bezig met zorgvakanties op maat. Bel ons gerust voor informatie!

Wil je contact met ons opnemen?
06-57883975

Wil je meer weten? We zijn ook 's avonds bereikbaar op 06-57883975. Als je ons belt, mag je natuurlijk je vragen gewoon stellen aan de telefoon. Maar we komen ook heel graag bij je thuis langs om kennis te maken.

Ons bezoekadres: Badhuisstraat 58, 4381 LT Vlissingen (op afspraak)
info@zorgbelevingdeblauwevlinder.nl

BTW-nummer: 149473278B01
AGB-Codes: • WMO: 98104104 • PGB : 41415996
Zorgbeleving De Blauwe Vlinder is ingeschreven bij de kamer van koophandel te Middelburg onder nummer 74437801


Image