Image

Wij werken met vaste zorgverleners en staan voor één-op-één-contact.

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is opgericht door Madhu en Patrick Brunner. Madhu: “ik heb van jongs af aan de drive gehad iets te betekenen voor anderen. Door werkervaring en mantelzorg aan eigen familie heb ik een heel sterke mening gevormd hoe de zorg zou móeten zijn: op maat met persoonlijke aandacht voorop.” In 2014 heeft ze haar hart gevolgd en samen met haar man Patrick (voornamelijk actief achter de schermen) Zorgbeleving De Blauwe Vlinder opgericht.

Zij verleent zelf zorg en heeft daarnaast een vast team van zorgverleners om zich heen verzameld. Madhu: “Stuk voor stuk mensen met veel inlevingsvermogen en levenservaring die op dezelfde, respectvolle manier omgaan met zorgvragers en hun omgeving. Dat is echt een eis. Wij werken met vaste zorgverleners en staan voor één-op-één-contact. Daarbij moet je ook oog hebben voor de familie. Door een stukje zorg over te nemen, kunnen we hen ontzorgen op een manier die het hele gezin ruimte geeft.”RIA

Ria de Goffau van ZorgPlus wordt ingehuurd als zorgverlener voor de Blauwe Vlinder: “Het persoonlijk contact ervaar ik als heel fijn.” LEES MEER


GERLIES

Zorgverlener Gerlies koos voor de Blauwe Vlinder: “…omdat het vanaf het begin gelijk een goed en vertrouwd gevoel gaf.”
LEES MEER

EVA

Eva vindt vooral de communicatie persoonlijk en positief: “De persoonlijke aanpak is geweldig en het getuigt van veel empathie.” LEES MEER


Het team van de Blauwe Vlinder

Binnen het team van de Blauwe Vlinder geven we elkaar feedback vanuit een opbouwende houding, waardoor ieder zich veilig voelt en zich persoonlijk kan ontwikkelen. Want ook dat vinden we belangrijk: dat we als team met passie en plezier ons werk mogen doen. Een eerlijke en open houding en met enthousiasme naar het werk gaan. Dat ieders kwaliteiten en talenten optimaal worden benut. Omdat we ons bewust zijn van de belangrijke taak die we hierin hebben, namelijk: de allerbeste zorg- en dienstverlening, die u zich maar kunt bedenken.

Image

Wil je komen werken bij ons?

Wij willen heel graag aan alle zorgaanvragen blijven voldoen, en het aantal aanvragen groeit snel sinds we logeerweekenden en dagbesteding kunnen aanbieden in onze Huiskamer in Vlissingen. Haal je er veel voldoening uit om kinderen en jongeren individueel te begeleiden? Ben je pedagogisch medewerker en vind je het leuk om mee te gaan op logeerweekenden met onze jeugd of jongvolwassenen? Voel je je als zorgverlener helemaal thuis in de individuele begeleiding van ouderen? We zijn op dit moment op zoek naar:

• pedagogische medewerkers niveau 3, 4 en 5
• verzorgenden niveau 2 en 3
• medewerkers die de opleiding MMZ 3 en 4 hebben gedaan
• enthousiaste vrijwilligers voor dementerende ouderen

Stuur een enthousiaste, gemotiveerde mail naar ons en we bellen je heel snel terug! info@zorgbelevingdeblauwevlinder.nl

Image

Aanvragen zorg en vergoedingen

Onze zorg wordt in het ene geval vergoed vanuit de Wlz, de WMO/WMO jeugdwet en in het andere uit PGB. Hoe en waar je zorg kunt aanvragen, en hoe je de vergoeding daarvan kunt regelen is lang niet altijd duidelijk. Bel ons gewoon! Merk je dat je steeds minder zelf kunt, of dat de zorg voor je eigen kind of partner soms best zwaar is? Zoek je 1:1 flexibele begeleiding voor een cliënt? We kijken graag samen hoe we ondersteuning in jouw situatie en met jouw behoeften het best kunnen invullen. Wij helpen je graag.

LEES MEER over het aanvragen van zorg

Certificeringen en initiatieven

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalige, Zeeuwse zorgonderneming die de lat heel hoog legt: voor onze dienstverlening en voor onze eigen organisatie. De kwaliteit voor persoonlijke verzorging en begeleiding zijn geborgd door een ISO 9001 certificering. We blijven ook continu innoveren. De hele zorg moet verbeteren, en daarin willen wij vooroplopen. Zo zijn we initiatiefnemer van UW WOONGEMAK, een thuissservice voor senioren en hulpbehoevenden, en we zijn bezig met zorgvakanties op maat. Bel ons gerust voor informatie!

Wil je contact met ons opnemen?
06-57883975

Wil je meer weten? We zijn ook 's avonds bereikbaar op 06-57883975.

Ons bezoekadres: Badhuisstraat 58, 4381 LT Vlissingen (op afspraak)
info@zorgbelevingdeblauwevlinder.nl

BTW-nummer: 149473278B01
AGB-Codes: • WMO: 98100722 • PGB : 41415996
Zorgbeleving De Blauwe Vlinder is ingeschreven bij de kamer van koophandel te Middelburg onder nummer 60414979


Image