Wij willen warme zorg bieden, enthousiaste begeleiding en welzijn.

Madhu Brunner startte in 2014 Zorgbeleving de Blauwe Vlinder. Madhu: “Wij willen de zorg van binnenuit veranderen, waarbij er echt tijd en aandacht is voor de cliënt. In onze visie heeft iedereen recht op zorg en aandacht, van geboorte tot dood. Daarom willen wij ons inzetten voor cliënten in elke fase van het leven. Wij willen iedereen die zorg nodig heeft dat bieden: warme zorg, enthousiaste begeleiding en welzijn. Als team doen we onze uiterste best dat elke keer weer voor elkaar te krijgen.

 

Dat doen we door verder te kijken dan de zorgvraag. Wij denken niet vanuit problemen, maar vanuit mogelijkheden en beleving. Dat alles bespreekbaar is, vinden wij erg belangrijk. Het is uw eigen huis waar u helemaal uzelf mag zijn. U hoeft u niet aan te passen, dat doen wij wel. We kijken écht naar u en we willen er alles aan doen om uw leven zo aangenaam mogelijk te houden. Uw zorgvraag is een gegeven, maar niet onze motivatie. Ons doel is om van elk zorgmoment een zorgbeleving maken, waarvan u ook mag genieten.

 

Carla Boone over...

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is sinds 2018 ISO 9001- gecertificeerd. Dat is bijzonder voor zo’n kleinschalige organisatie, volgens kwaliteitsmanager in de zorg Carla Boone, eigenaar van Qarla transitiemanagement in de zorg. Carla: “Het zegt heel veel over de gedrevenheid van Madhu. Ze wil de beste zorg bieden en dat borgen in het proces. Ik heb haar mogen begeleiden bij het behalen van het ISO-certficaat en ik heb haar leren kennen als een fantastisch mens, kritisch op zichzelf maar een heel groot hart voor anderen.””

Als zelfstandig adviseur in de zorg komt Carla bij veel verschillende (thuis)zorgorganisaties over de vloer. Carla: “Daarom kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Blauwe Vlinder echt het verschil maakt. Ze blijft zoeken naar de ‘ja’, waar grotere organisaties ‘nee’ zeggen. Ook dat is geborgd in het hele proces: van de intake en de match die wordt gemaakt tussen cliënt en zorgverlener, tot de flexibiliteit in het zorgaanbod. Dat gaat door tot het tevredenheidsonderzoek onder cliënten en mantelzorgers: alles om de zorgbeleving te optimaliseren.”


Certificeringen en initiatieven

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalige, Zeeuwse zorgonderneming die de lat heel hoog legt: voor onze dienstverlening en voor onze eigen organisatie. De kwaliteit voor persoonlijke verzorging en begeleiding zijn geborgd door een ISO 9001 certificering. We blijven ook continu innoveren. De hele zorg moet verbeteren, en daarin willen wij vooroplopen. Zo zijn we zijn bezig met zorgvakanties op maat. Bel ons gerust voor informatie!