Zelf bepalen en
nog volop genieten.

 

De Blauwe Vlinder wil graag het leven van u en uw mantelzorgers verlichten. Voor iedereen betekent dat wat anders, want leven met dementie, Parkinson of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bepaalt nog niet wat u persoonlijk in uw leven belangrijk vindt. Daarom luisteren we graag aandachtig naar u en is ons doel simpel: we willen er voor u zijn.

Met alle ruimte, respect en flexibiliteit, stappen wij in waar nodig. Uw authenticiteit staat voorop en we spelen graag in op uw persoonlijke wensen. Met een vast team aan betrokken en enthousiaste zorgverleners maken we uw dag fijner en creëren we samen waardevolle momenten, zodat u van het leven kunt blijven genieten. 

 

 

Even voorstellen...

Madhu Brunner startte in 2014 Zorgbeleving de Blauwe Vlinder. Het is haar visie die zich vertaalt in échte zorg op maat. Madhu: “Ieder traject vullen wij individueel in, met alle ruimte en aandacht voor speciale behoeften. (Bijna) alles is bespreekbaar en wij stellen ons heel flexibel op in werktijden, locatie en activiteiten. Onze dienstverlening is breed en omvat zorg, assistentie bij activiteiten, persoonlijke begeleiding en verzorging. In principe op basis van een-op-een begeleiding, maar wat we precies gaan doen, dat bepalen wij samen.”

De Blauwe Vlinder biedt ook zogenaamde ‘respijtzorg’: “Ouders of mantelzorgers bieden wij op die manier een adempauze; op een manier die voor hén werkt. Wanneer kun je loslaten? Pas als je weet dat jouw partner iets gaat doen wat hij echt leuk vindt met iemand die hij vertrouwt.” Ook in de ‘gewone’ begeleiding zet de Blauwe Vlinder graag een stapje extra. “Bij senioren met dementie reikt onze zorg verder dan de dagelijkse levensbehoeften: alles om zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen.”

Aanvragen zorg en vergoedingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor vergoeding van onze zorg: soms vanuit WMO en soms uit PGB. Hoe en waar u zorg kunt aanvragen, en hoe u de vergoeding daarvan kunt regelen is lang niet altijd duidelijk. Bel ons gewoon! Merkt u dat u steeds minder zelf kunt of dat het voor uw partner soms best zwaar is? Zoekt u 1:1 flexibele begeleiding voor een cliënt? We kijken graag samen hoe we ondersteuning in uw situatie en met uw behoeften het best kunnen invullen. Wij helpen u graag.

Certificeringen en initiatieven

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalige, Zeeuwse zorgonderneming die de lat heel hoog legt: voor onze dienstverlening en voor onze eigen organisatie. De kwaliteit voor persoonlijke verzorging en begeleiding zijn geborgd door een ISO 9001 certificering. We blijven ook continu innoveren. De hele zorg moet verbeteren, en daarin willen wij vooroplopen. Zo zijn we initiatiefnemer van UW WOONGEMAK, een thuisservice voor senioren en hulpbehoevenden, en we zijn bezig met zorgvakanties op maat. Bel ons gerust voor informatie!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
 
 

Wilt u contact met ons opnemen?

We zijn bereikbaar op 06-57883975