Bij de Blauwe Vlinder is het heel belangrijk wat teamleden vinden

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is een kleinschalige organisatie die heel persoonlijk werkt. Wij vinden het niet alleen heel belangrijk dat zorgverleners de ruimte krijgen om de zorg indivdiueel in te vullen, maar ook dat ze daarin door ons op de juiste manier worden ondersteund en begeleid. Voor onze clienten en voor ons is het dus heel belangrijk hoe teamleden de samenwerking met ons ervaren!

 

"Persoonlijk contact is echt heel fijn."

Ria de Goffau van Zorgplus, werkt nu enkele maanden als zorgverlener voor de Blauwe Vlinder. De klik met Ria vanuit de organisatie is dat zij net zo betrokken is bij het werk en de cliënten als Madhu zelf. Ria: “Ik werk als zelfstandig zorgondernemer sinds april 2018 en word dus ook ingehuurd door de Blauwe Vlinder. Dat doe ik echt met heel veel plezier. Het persoonlijk contact ervaar ik als heel fijn. Er is in goed overleg veel mogelijk en dat wordt vervolgens weer heel positief ervaren door de zorgvrager. Dat is uiteindelijk toch waar we het voor doen.”


"Gelijk een goed en vertrouwd gevoel."

Zorgverlener Gerlies: "Ik heb gekozen voor de Blauwe Vlinder omdat het vanaf het eerste contact gelijk een goed en vertrouwd gevoel gaf. Ze zijn heel vriendelijk en correct in het nakomen van hun afspraken. Ik kan de Blauwe Vlinder echt aanbevelen, zowel om ervoor te werken en zeker niet te vergeten de professionele zorg die ze aan de cliënt kunnen bieden."


"De aanpak getuigt van veel empathie, iets wat de zorg hard nodig heeft."

Eva, zorgverlener: "Wat betreft onze samenwerking daar kan ik kort over zijn, ik vind Madhu een superkrachtige vrouw en ik vind de communicatie tussen ons persoonlijk en positief. Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken. Ik vind de persoonlijke aanpak geweldig en het getuigt van veel empathie. Iets wat je in de zorg heel hard nodig hebt, maar helaas soms tekort schiet. De Blauwe Vlinder maakt het onderscheid! Ga vooral zo door!"