Wij werken met vaste zorgverleners en staan voor één-op-één-contact.

Zorgbeleving de Blauwe Vlinder is opgericht door Madhu en Patrick Brunner. Madhu: “ik heb van jongs af aan de drive gehad iets te betekenen voor anderen. Door werkervaring en mantelzorg aan eigen familie heb ik een heel sterke mening gevormd hoe de zorg zou móeten zijn: op maat met persoonlijke aandacht voorop.” In 2014 heeft ze haar hart gevolgd en samen met haar man Patrick (voornamelijk actief achter de schermen) Zorgbeleving De Blauwe Vlinder opgericht.

 

Zij verleent zelf zorg en heeft daarnaast een vast team van zorgverleners om zich heen verzameld. Madhu: “Stuk voor stuk mensen met veel inlevingsvermogen en levenservaring die op dezelfde, respectvolle manier omgaan met zorgvragers en hun omgeving. Dat is echt een eis. Wij werken met vaste zorgverleners en staan voor één-op-één-contact. Daarbij moet je ook oog hebben voor de familie. Door een stukje zorg over te nemen, kunnen we hen ontzorgen op een manier die het hele gezin ruimte geeft.”

 

Het team van de Blauwe Vlinder

Binnen het team van de Blauwe Vlinder geven we elkaar feedback vanuit een opbouwende houding, waardoor ieder zich veilig voelt en zich persoonlijk kan ontwikkelen. Want ook dat vinden we belangrijk: dat we als team met passie en plezier ons werk mogen doen. Een eerlijke en open houding en met enthousiasme naar het werk gaan. Dat ieders kwaliteiten en talenten optimaal worden benut. Omdat we ons bewust zijn van de belangrijke taak die we hierin hebben, namelijk: de allerbeste zorg- en dienstverlening, die u zich maar kunt bedenken.


Wil je komen werken bij ons?

Wij willen heel graag aan alle zorgaanvragen blijven voldoen, en het aantal aanvragen groeit snel sinds we logeerweekenden en dagbesteding kunnen aanbieden in onze Huiskamer in Vlissingen. Haal je er veel voldoening uit om kinderen en jongeren individueel te begeleiden? Ben je pedagogisch medewerker en vind je het leuk om mee te gaan op logeerweekenden met onze jeugd of jongvolwassenen? Voel je je als zorgverlener helemaal thuis in de individuele begeleiding van ouderen? We zijn op dit moment op zoek naar:

• pedagogische medewerkers niveau 3, 4 en 5
• verzorgenden niveau 2 en 3
• medewerkers die de opleiding MMZ 3 en 4 hebben gedaan
• enthousiaste vrijwilligers voor dementerende ouderen

Stuur een enthousiaste, gemotiveerde mail naar info@zorgbelevingdeblauwevlinder.nl en we bellen je heel snel terug!